sadaya Kategori
hotline:

86 13752609332

Papakéan Buka-Konsép

Anjeun aya didieu : Imah>produk>Papakéan Buka-Konsép

  • https://www.furniturehf.com/upload/product/1618418487179320.jpg
  • https://www.furniturehf.com/upload/product/1620136355576695.jpg

Panyimpenan pacilingan tugas beurat sareng 7 rak sareng bar gantung

Taros Kami
  • KOMPUTUS PRODUK

Panyimpenan pacilingan tugas beurat sareng 7 rak sareng bar gantung

Tempat Asal:

Tianjin, Cina

Ngaran Brand:

HF

Number Model:

HF-C-05

sertifikasi:

ISO9001

Kuantitas Orde minimum:

1 PCS

harga:


Rincian bungkusan:

Bungkusan Dirakit

Waktos pangiriman:

poé 5-7

Sarat pamayaran:

TT 30% sateuacana

Supply Pangabisa:

PCS 1000

HF-C-05-1

HF-C-05-2

Jéntré Gancang:

 

Modular wardrobe units

 

Pigura logam tugas beurat digabungkeun sareng papan partikel kandel ngajadikeun éta super stabil sareng kuat, teu aya goyangan sareng runtuh.

This simple and light wood effect open wardrobe has hanging rails and side shelves, for all your storage needs, display your clothing on this contemporary open wardrobe.

Bahan baku: Q235 Steel tube

Struktur rangka baja handap

Bahan lemes pikeun ngajaga lantai

Bahan anu ramah lingkungan: MDF papan

Ukuran: 5 rod kalawan 7 diri: 1200 * 700 * 1995cm.

OEM tampi

 

Description:

 

Heavy duty metal frame combine with thick particleboard makes it super stable and sturdy, no wobble and collapse.

Double hanging bar wide enough for your garments.

Large and wide shelves ensure you plenty of room to place clothes, accessories, shoes etc. And put large box or off-season clothes on the top for added storage.

The storage organizer perfect for clothes and shoes in cramped closets. Making small spaces more functional. Simple and functional design adds instant storage to any room. 

1

2

3

5

5

6

7


FISITA KAMI

1

Taros Kami
<