sadaya Kategori
hotline:

86 13752609332

meja kantor

Anjeun aya didieu : Imah>produk>meja kantor

  • https://www.furniturehf.com/upload/product/1618411429540473.jpg
  • https://www.furniturehf.com/upload/product/1629376631212031.jpg
  • https://www.furniturehf.com/upload/product/1629376631119758.jpg

2021 desain panganyarna kualitas luhur meja kantor logam alus teuing modern

Tempat Asal:

TIANJIN, CINA

Ngaran Brand:

HF

Number Model:

HF-A

sertifikasi:

ISO9001


Taros Kami
  • KOMPUTUS PRODUK

2021 desain panganyarna kualitas luhur meja kantor logam alus teuing modern

HF-A-01K-01

Tempat Asal:

TIANJIN, CINA

Ngaran Brand:

HF

Number Model:

HF-A-01K-01

sertifikasi:

ISO9001

Kuantitas Orde minimum:

1PCS

harga:


Rincian bungkusan:

120cm*60*50 cm

Waktos pangiriman:

3 poé

Sarat pamayaran:

TT 30% sateuacana

Supply Pangabisa:

PCS 100

HF-A-01K-01-1

Description:

Tujuanana kami nyaéta pikeun nyayogikeun anjeun méja anu modis, desain anu saé tapi hargana, masihan anjeun solusi idéal pikeun ngahias bumi atanapi kantor anjeun.

Meja komputer rak buku dijieunna tina papan Mdf + pigura beusi.Natural jeung ramah lingkungan.

Suku méja didamel tina logam anu nawiskeun stabilitas super sareng daya tahan.
Kandel High Quality Pipa

Pigura beusi trapezoidal kandel ngajadikeun gaya sakabéh saimbang, moal ngocok, sarta nanggung beurat aman.

Dijieunna tina papan MDF kualitas luhur sareng dukungan kalayan suku beusi. Desain dewan sareng logam, ngajantenkeun langkung kuat sareng awét.

Desktop tahan cai sareng anti gores, gampang pisan pikeun ngabersihan, pigura méja didamel tina baja dilapis bubuk tugas beurat anu ngajamin stabilitas sareng daya tahan, desktop cukup kandel pikeun ngadukung barang beurat.



Jéntré Gancang:


Méja komputer meja kantor imah

Éstétis desain modéren anu ngalengkepan kalolobaan interior, éta bakal janten tambahan anu saé pikeun méja kaulinan, perpustakaan, kamar tidur. Tabel kantor ieu gampang ditempatkeun di juru anu sempit.

Uap-bukti, Panas-bukti, scratch-bukti
tabletop vintage pikeun katingal stylish
suku adjustable ngajaga lantai Anjeun
Majelis Diperlukeun: Majelis Diperlukeun
Kulawarga warna: Coklat
Rangka Beusi Teguh
Bahan pigura: logam / X-bingkai Balik
Fitur jati: malik
Bahan: Papan Serat Kapadetan Sedeng (MDF)


aplikasi:
Méja ieu tiasa dianggo salaku méja kantor, méja belajar, méja komputer, méja tulis. Ieu adopts desain industri basajan tur dilengkepan rak monitor switchable, mere Anjeun rupa-rupa choices.which fits ogé di kantor imah anjeun, kamar ulikan, pangkeng, atawa ruang tamu.


spésifikasi:


Émbaran produk:

Number model

HF-A-01K-02

ukuran (cm)

Width:60cm

panjang :80-120 cm

luhur:72cm

material

Bahan: Papan Serat Kapadetan Sedeng (MDF)

Bahan Dasar: Beusi

warna

Pigura meja: Bodas, Hideung,atanapi OEM

Suku méja: Bodas, Hideung, atanapi OEM

Méja luhur: 12 warna sayogi

Jangkungna Laras

nuhun

Volume Unit (CBM)

Mangga kontak sareng tim jualan kami pikeun leuwih rinci

MOQ

1-1buah 00

Rincian hasil:

Pamariksaan & kunjungan

Inspeksi pabrik sareng kunjungan disambut

Sarat pamayaran

Deposit 30% sateuacan produksi sareng kasaimbangan 70% sateuacan pangiriman

Sarat dagang

EXW, FOB, CIF



Kauntungan kalapa:

Desktop tahan cai sareng anti gores, gampang pisan pikeun ngabersihan, pigura méja didamel tina baja dilapis bubuk tugas beurat anu ngajamin stabilitas sareng daya tahan, desktop cukup kandel pikeun ngadukung barang beurat.


Desain hemat spasi: desain sudut, pas sampurna dina sudut pikeun maksimalkeun pungsi spasi kawates Anjeun.

Gampang ngumpul: desain ngaitkeun, sadaya bagian, parabot jeung parentah kaasup, rengse assembly dina 20-menit nuturkeun manual instalasi jelas.

Dijieunna tina papan MDF kualitas luhur sareng dukungan kalayan suku beusi, sareng suku anu tiasa disaluyukeun tiasa ngajagi lantai atanapi méja tina goresan.
Jarak lapisan adjustable, sababaraha liang pikeun anjeun milih.

Paket husus
Dipak dina 5-lapisan karton karton corrugated, kalayan busa 15mm sareng wol mutiara pikeun panyalindungan langkung.
Bungkusan Dirakit
Tes serelek lulus 

mupuska..
 100% aman salila transit
panyalindungan lemes

Pitunjuk perawatan: usap bersih nganggo lawon anu damped bersih. Hindarkeun ngagunakeun bahan kimia anu kasar.

1

2

3

4

5

6

Kartu bisnis 840




Taros Kami
<