sadaya Kategori
hotline:

86 13752609332

Kursi Kantor

Anjeun aya didieu : Imah>produk>Kursi Kantor

  • https://www.furniturehf.com/upload/product/1625305718287771.jpg
  • https://www.furniturehf.com/upload/product/1625305718518123.jpg
  • https://www.furniturehf.com/upload/product/1625305718310440.jpg
  • https://www.furniturehf.com/upload/product/1625305718638276.jpg
  • https://www.furniturehf.com/upload/product/1625305718885427.jpg

korsi swalayan jual panas alibaba nganggo dasar nilon HF-YH-502-1

Tempat Asal:

TIANJIN, Cina

Ngaran Brand:

HF

Number Model:

HF-E

sertifikasi:

ISO 9001

Taros Kami
  • KOMPUTUS PRODUK

Korsi putar jati sareng dasar nilon

No kapang: HF-YH-502-1

HF-YH-502-1


Kuantitas Orde minimum:

5 PCS

Rincian bungkusan:

Hiji sapotong / karton

Waktos pangiriman:

7 poé

Sarat pamayaran:

TT 30% sateuacana

Supply Pangabisa:

PCS 1000

Jéntré Gancang:
Korsi kantor komputer bolong korsi
Mangrupikeun pilihan anu saé pikeun nambihan salah sahiji korsi kantor kami di kantor anjeun, atanapi nempatkeun korsi méja di payuneun bumi anjeun, sareng nempatkeun sakumpulan korsi komputer kami di ruang kagiatan anjeun.
Gaya: Ngarobih korsi kantor
Bahan tukang: lawon / bolong
Bahan tina pigura: dasar nilon + Cover Plastik
Bahan basa: Saé Pu deui sareng korsi
Bahan suku: Chrome
Jangkungna tiasa diatur
Desain swiveling 360 °.

Description:
Korsi kantor ieu anu props anjeun sacara ergonomis sareng raoseun salami jam-jaman ngetik dina méja.
Dijieun ku bingkai logam sareng pelapis kulit anu kabeungkeut, Kursi Eksekutif Tinggi-Balik nawiskeun performa anu dipercaya sareng daya tahan.
Korsi gim modéren hadir nganggo lumbar dukungan lumbar anu dilengkepkeun ku manusa & sandaran tangan flip-up kanggo merenahkeun tekanan & nyeri dina awak. Salaku tambahan, angkat gas ngajantenkeun koréksi jangkungna korsi dimungkinkeun pikeun multitask anu merenah.
360 Gelar Swivel & Casters
Korsi kantor gaduh caster 360 derajat pikeun merenahkeun seueur tugas, sareng diijinkeun pikeun mobilitas anu lancar ti hiji daérah kantor ka daérah anu sanés deui.
Korsi kantor disertakeun sareng sadaya pakakas parangkat & kabutuhan. Turutan pitunjuk korsi méja, anjeun bakal gampang disiapkeun, sareng korsi komputer perkiraan waktos perakitan dina waktos 15mins. Korsi kantor korsi méja korsi komputer korsi bolong.
Sadaya asesoris tina korsi kantor kami parantos lulus dina tés komersial, anu mangrupikeun jaminan pikeun kaamanan pribadi anjeun. Korsi bolong tiasa nanggung beurat 115kgs. Korsi komputer bolong korsi méja korsi bolong korsi.

aplikasi:
Korsi kantor komérsial ieu tiasa cocog pikeun Kantor Bumi, Ruang Tamu, Hotel, Apartemen, Gedong kantor, Rumah Sakit, Sekolah, Gudang, Bengkel, Aula.

spésifikasi:

item Ngaran

Jati Kursi Kantor Komérsial

ngetik

Disaluyukeun (jangkungna), Korsi kantor ngagugulung

Jinis tukang

Sae Pu deui sareng korsi, lawon Elastis Mesh

luhur

bisa diatur

Pangrojong lumbar

nuhun

Bahan tukang

Lawon / bolong

dasar

base nilon + Cover Plastik

Pigura logam 

Chrome réngsé

fungsi:

360 Puteran

Warna (Korsi)

Hideung, coklat

Warna (Frame)

perak

pak-pakan

Bagian tukang sareng korsi dijagaan ku kantong plastik / kantong gelembung

palayanan

OEM, ODM

Kauntungan kalapa:
Kanyamanan dipercaya
Ngagunakeun bantalan spons bénten-luhur, langkung fleksibel, korsi kantor sareng desain tengah deui, tiasa nyayogikeun Dukungan Lumbar anu saé.
bolong napas luhur deui supaya tonggong anjeun raoseun. Kursi komputer korsi korsi kantor korsi méja.
Rékréasi ERGONOMIC
Bantal korsi kantor, panangan tangan sareng desain rékayasa awak manusa, antepkeun awak sareng korsi bolong anjeun pas sampurna, cocog nganggo lami.
Korsi Lebar Nyaman
korsi kantor gaduh korsi bolong napas anu tahan banting ngamungkinkeun hawa ngiderkeun pikeun tetep tiis bari digawé, midangkeun, bersantai.
adjustable Jangkungna
Kursi kantor baki ngabeledug-buktina ku roda gagang anjeun tiasa nyaluyukeun perasaan linggih sareng jangkungna korsi ergonomis, masihan anjeun nyaman sareng aman.

840 图

1

2


Taros Kami
<