sadaya Kategori
hotline:

86 13752609332

Méja bentukna L

Anjeun aya didieu : Imah>produk>Méja bentukna L

  • https://www.furniturehf.com/upload/product/1618413107896301.jpg
  • https://www.furniturehf.com/upload/product/1620131030150616.jpg
  • https://www.furniturehf.com/upload/product/1620131030716961.jpg
  • https://www.furniturehf.com/upload/product/1620131030972285.jpg
  • https://www.furniturehf.com/upload/product/1620131539681843.jpg

Conference Furniture Custom Ergonomics Manufacturer Portable Sale L Shape with CPU stand

Taros Kami
  • KOMPUTUS PRODUK

Conference Furniture Custom Ergonomics Manufacturer Portable Sale L Shape with CPU stand

HF-A-02L-06-01

Tempat Asal:

Tianjin, Cina

Ngaran Brand:

HF

Number Model:

HF-A-02L-06

sertifikasi:

ISO9001

Kuantitas Orde minimum:

1 PCS

harga:


Rincian bungkusan:

Sudut Anti-tabrakan lemes, Dipak dina karton karton bergelombang 5 lapisan, papan bentuk kandel

Waktos pangiriman:

poé 5-7

Sarat pamayaran:

30% TT sateuacanna

Supply Pangabisa:

PCS 1000

HF-A-02L-04-01

L Bentuk Mébel Kantor Table

 

Desktopna panjang sareng cukup lebar pikeun monitor 3-4 sareng seueur barang kerja atanapi diajar anu sanés.

desktop nu waterproof, scratch-tahan, panas aman tur dirancang kana tékstur rupa, geulis tur awét.

ngetik:Desain Palasik / Modern

material:Papan MDF & Besi beusi

Ukuran produk: Jangkungna: 75cm, Lebar: 60cm or customizable 


proses produksi


Desain L ngawangun nyadiakeun hiji ngaganjel sudut, nu bisa kalayan gampang ngamaksimalkeun tur nyieun hiji spasi gawé idéal. Éta tiasa nyéépkeun rohangan permukaan keyboard sareng beurit langkung seueur pikeun panggunaan maksimal monitor, diajar nyerat sareng kagiatan kantor bumi sanés. The CUP bracket sadia, sarta bracket nu bisa ditempatkeun kalawan bébas underneath.


Pigura logam jeung gampang pikeun ngabersihan; méja sudut dijieunna tina dewan MDF jeung pigura logam. Pigura logam jeung X wangun strut beusi bisa nanggung beban beurat, Selapkeun screw nu nyieun leuwih durability na sturdiness. Desktop nyaéta dewan MDF, edging hipu, waterproof, anti maké jeung anti scratch, éta bener gampang pikeun ngabersihan, éta bisa ngawula anjeun lila.


Ngaran Produk

Kantor Stabil Tangga Rak

Ukuran produk

Jangkungna: 75cm, Lebar: 60cm atawa customizable

warna

Bodas / hideung atanapi customizable

material

Lukisan suhu luhur pigura tabung baja tahan karat sareng papan partikel

Tepi di banding

Kualitas luhur, henteu gampang deformasi

Tahan tahan

nuhun

Maké tahan

nuhun

Gampang pikeun ngabersihan

nuhun

Aberasi warna

teu

ngetik

L WANGUN

Jalanan

nuhun

Majelis dibutuhkeun

nuhun

Eusi pakét:

Kit aksésori, Allen Key, parentah

1


2


3

4

5

6

7

过程 8




Taros Kami
<