sadaya Kategori
hotline:

86 13752609332

Séri bahan taplak meja 3D timbul

Anjeun aya didieu : Imah>produk>Séri bahan taplak meja 3D timbul>Gulung taplak PVC

  • https://www.furniturehf.com/upload/product/1618714208867734.jpg

Ganda Sisi Dicitak PVC Table lawon

Tempat Asal:

Tianjin, Cina

Ngaran Brand:

HF

Number Model:

HF-abdi

sertifikasi:

ISO14001

Taros Kami
  • KOMPUTUS PRODUK

MTX-005 sareng

Kuantitas Orde minimum:

1 roll

Rincian bungkusan:

Roll: pilem PVC, labél, karton.

Waktos pangiriman:

EX-SAHAM

Sarat pamayaran:

30% TT sateuacanna

Supply Pangabisa:

1000 gulungan

Jéntré Gancang:
Waterproof PVC Plastik Wipeable taplak meja
pilem PVC dicitak bisa dipaké dina panutup méja, curtain mandi jeung saterusna. Éta tiasa dina transparan atanapi opak. Urang bisa nyitak pilem sakumaha deigns Anjeun.
Cocog jeung méja makan dapur, méja kartu, méja kopi, banquet, piknik outdoor, luau, BBQ, kémping, barbecue.
Bahan: Vinyl / 100% PVC, taplak meja plastik
Nyegah minyak sareng cai tina buktina tumpahan.
Nangtayungan beungeut méja
Fitur: lawon minyak, anti tumpah, tiasa diusap, tahan cai, tahan panas.
Cetak Taplak Meja: Pola lucu, pola kembang, pola Natal atanapi desain OEM.
Description:
Film boga kualitas alus. Henteu aya gelembung hawa, henteu aya tanda aliran sareng henteu aya polusi. Éta hiasan, lingkungan, résistansi panghalang anu saé, tahan cai sareng anti Uap.
Gampang bersih: noda minyak jeung cai dina taplak meja, Lap bersih ku kaen beueus (dianjurkeun), Ulah ngumbah mesin.
Téknologi prosés anu stabil, pola embossing anu tepat, paningkatan éfék visual, ngagantung sacara alami, moal kusut, henteu luntur.
Minyak-bukti, noda buktina, lemes sareng tahan panas kalayan non-slip, backing flanel. Nalika taplak méja janten kotor, anjeun ngan saukur tiasa ngusap éta nganggo kaén beueus tanpa nyeuseuh mesin.
Pikeun taplak meja ku roll, pak ku lambar PVC jelas; Dua Label ngaropéa dina unggal tungtung gulungan; Paké Paper-Adaptor pikeun ngalampirkeun unggal tungtung roll, nu ngajadikeun roll janten alus pilari; Pikeun taplak meja anu siap, bungkus sakumaha pamundut anjeun.
aplikasi:
Ieu sampurna pikeun pamakéan sapopoé, pihak, libur, catering, kafe, kasempetan husus, dinners, brunches, pamakéan indoor na outdoor, kawinan jeung leuwih.
libur
Natal, Thanksgiving, Ulang Taun, Pesta, Paskah, Lebaran
spésifikasi:

Runtuyan bahan gulung taplak meja dicitak transparan

Pola Tipe:

euweuh beakna

Technics:

3D embossed taplak meja pvc pérak emas

Backside

teu

fitur:

Oilproof, Waterproof, Disposable

ketebalan:

0.08mm-0.40mm

warna:

Bodas, Biru Navy, Héjo, Teal, Turquoise, Beige, Héjo, Gading, Tan

desain:

Ngaropéa

Paké:

Banquet, Imah, Hotél, Luar, Partéi, Kawinan, RamadanPikeun hiasan Houseware, piknik, hotél, pésta, banquet, kawinan, ker.

Width:

60cm-158cm

panjang

20m, 30m atanapi 50m atanapi langkung

Kauntungan kalapa:
1.Use panyalindungan lingkungan bahan PVC.
2.Bisa ngaganti katun nu hese beresih jeung mahal
3.Laminated percetakan, warna bisa cicing deui.
4.With deui pilem saméméh ditunda méja.
5.With patern embossing jero = patern 3d
6.Hundreds desain pikaresepeun pikeun pilihan Anjeun.

4 jam

5 jam

6 jam

7 jam

8 jam

9 jam

10 jam

Taros Kami
<