sadaya Kategori
hotline:

86 13752609332

meja

Anjeun aya didieu : Imah>produk>meja

  • https://www.furniturehf.com/upload/product/1626095945960791.jpg
  • https://www.furniturehf.com/upload/product/1626095945219487.jpg
  • https://www.furniturehf.com/upload/product/1626095945507395.jpg
  • https://www.furniturehf.com/upload/product/1626095946925211.jpg
  • https://www.furniturehf.com/upload/product/1626095946689919.jpg

Kayu komputer méja komputer desktop terpadu rak anu tiasa dicabut nganggo roda

Taros Kami
  • KOMPUTUS PRODUK

Kayu komputer méja komputer desktop terpadu rak anu tiasa dicabut nganggo roda

HF-A-56-5

Tempat Asal:

Tianjin, Cina

Ngaran Brand:

HF

Number Model:

HF-A-56

sertifikasi:

ISO9001

Kuantitas Orde minimum:

1 PCS

harga:


Rincian bungkusan:

Sudut Anti-tabrakan lemes, Dipak dina karton karton bergelombang 5 lapisan, papan bentuk kandel

Waktos pangiriman:

poé 5-7

Sarat pamayaran:

30% TT sateuacanna

Supply Pangabisa:

PCS 1000

ngetik:Desain Palasik / Modern

material:Papan PB (Plywood inti Partikel Board) & pigura Beusi

Ukuran produk: L: 118cm Jangkungna: 100 cm'' H: 60 cm or Customize 

rak removable kalawan kabayang ukuran: L: 40 cm Jangkungna: 30 cm H: 67 cm

Pakét kalebet: 1 méja pc set, instruksi jeung 1 bungkus asesoris.

HF-A-56-8

Description:


Éstétis desain modéren anu ngalengkepan kalolobaan interior, éta bakal janten tambahan anu saé pikeun méja kaulinan, perpustakaan, kamar tidur. Tabel kantor ieu gampang ditempatkeun di juru anu sempit.

Rak kabuka tiasa dirakit di kénca atanapi katuhu. Rak tengah tiasa dicabut pikeun menara komputer. Kalenturan éta ngamungkinkeun urang pikeun nyimpen hal-hal ukuran anu béda-béda sapertos host komputer, buku, alat kantor, alat-alat alit, sareng panalitian anu diperyogikeun sareng perlengkapan kantor dina jangkauan panangan anjeun.

HF-A-56-3


Meja komputer ieu sareng rak diwangun ku kandel Papan partikel, waterproof jeung scratch sireum, pisan gampang pikeun ngabersihan, pigura komputer dijieunna tina tugas beurat bubuk coated baja nu ensures stabilitas jeung durability, dampal suku adjustable dijieun desks tetep stabil sanajan di lantai henteu rata.

HF-A-56-7

Multi-fungsi Sareng Gampang Dibersihkeun: Sadayana dirarancang sacara strategis sareng dianggap pikeun kasenangan kaulinan anjeun. Meja kaulinan teu ngan bisa meta hiji méja kaulinan, tapi ogé workstation study atawa rak gudang. Kalayan permukaan anu mulus sareng bahan MDF, anjeun tiasa ngabersihan méja kalayan gampang nganggo kaen sareng cai.

HF-A-56-4


Meja tulisan lega ieu sareng munara rak buku anu ngajantenkeun tambahan anu sampurna pikeun kantor atanapi ruang damel naon waé sareng masihan anjeun méja khusus pikeun kamar anjeun.


1

2


3


4


5

6

7

1

Kartu bisnis 840

Taros Kami
<