sadaya Kategori
hotline:

86 13752609332

meja

Anjeun aya didieu : Imah>produk>meja

  • https://www.furniturehf.com/upload/product/1619618487153261.jpg

Méja Studi Tulisan Multi Level sareng Rak Buku

Taros Kami
  • KOMPUTUS PRODUK

Méja Studi Tulisan Multi Level sareng Rak Buku


Tempat Asal:

Tianjin, Cina

Ngaran Brand:

HF

Number Model:

HF-A-02L-08

sertifikasi:

ISO9001

Kuantitas Orde minimum:

1 PCS

harga:


Rincian bungkusan:

Sudut Anti-tabrakan lemes, Dipak dina karton karton bergelombang 5 lapisan, papan bentuk kandel

Waktos pangiriman:

poé 5-7

Sarat pamayaran:

30% TT sateuacanna

Supply Pangabisa:

PCS 1000

HF-A-02L-08-1

ngetik:Desain Palasik / Modern

material:Papan MDF & Besi beusi

Ukuran produk: L: 53.9'' W: 23.6'' H: 30.1'' or Customize 

Ukuran rak: L: 23.6'' W: 11.8'' H: 47.2''

Pakét kalebet: 1 méja pc set, instruksi jeung 1 bungkus asesoris.

 

Description:

 

Éstétis desain modéren anu ngalengkepan kalolobaan interior, éta bakal janten tambahan anu saé pikeun méja kaulinan, perpustakaan, kamar tidur. Tabel kantor ieu gampang ditempatkeun di juru anu sempit.


Rak kabuka tiasa dirakit di kénca atanapi katuhu. Rak tengah tiasa dicabut pikeun menara komputer. Kalenturan éta ngamungkinkeun urang pikeun nyimpen hal-hal ukuran anu béda-béda sapertos host komputer, buku, alat kantor, alat-alat alit, sareng panalitian anu diperyogikeun sareng perlengkapan kantor dina jangkauan panangan anjeun.

 

Meja komputer ieu sareng rak diwangun ku papan MDF kandel, tahan cai sareng sireum sireum, gampang pisan dibersihkeun, pigura komputer didamel tina waja bubuk bubuk tugas beurat anu mastikeun stabilitas sareng daya tahan, bantalan sampeu anu tiasa disetél ngajantenkeun méja tetep stabil bahkan dina lantai henteu rata .

 

Pangrojong kuat X ngawangun ngajadikeun komputer meja leuwih stabil sarta awét.

 

Meja tulisan lega ieu sareng munara rak buku anu ngajantenkeun tambahan anu sampurna pikeun kantor atanapi ruang damel naon waé sareng masihan anjeun méja khusus pikeun kamar anjeun.


1

2


3


4


5

6

7

1

Kartu bisnis 840

Taros Kami
<